Insektnet til vinduer og døre

Specialtilpasset insektnet, der også kan hjælpe mod pollen

Det er dejligt at kunne få frisk luft i sit hjem, og mange holder også af at have vinduet åbent om natten. Vi er dog alle enige om, at insekter gerne må blive udendørs, og det kan du løse gennem vores store sortiment af insektnet til vinduer og døre.

Og lider du af pollenallergi har vi også en type, der modvirker pollen at trænge ind i dit hjem.

Så ønsker du insektnet til dit hjem, findes der heldigvis en løsning til de fleste typer af vinduer og døre.

Mange muligheder at vælge mellem, når du skal have fluenet til dør, myggenet til vindue eller insektnet til skråvinduer

Med vores udvalg af insektnet har vi også et, der passer til dine behov, så du stadig kan få frisk luft i dit hjem.

Det betyder, at udover det mere almindelig kendte grå og sorte insektnet, kan vi også tilbyde specielle fluenet f.eks. et forstærket net til dig, der har kæledyr, et ekstra transparent for bedre udsyn eller et som modvirker pollen til dig, der lider af pollenallergi.

Hvilket insektnet skal du vælge?

Ud over vores standard insektnet i hhv. grå og antrazit, har vi i vores sortiment også specielle net.

Transparent insektnet

Hvis du ønsker at have et godt udsyn gennem dit insektnet, så er vores Transpatec et godt valg, da du her får et meget gennemsigtigt og selvrensende net.

De meget tynde fibre giver en effekt af transparenthed, helt uden PVC.

Samtidig har dette insektnet til vinduer også en meget høj luftgennemstrømning (op til 40 % mere ventilation end ved et standardnet).

Den specielle væveteknik, som dette insektnet produceres med, gør, at nettet er rivebestandigt og holder længere end et standardglasfibernet.

Ydermere er det forsynet med en speciel, miljøvenlig belægning, så det får en selvrensende effekt, når det regner og blæser. Selv efter 5 år er denne selvrensende effekt helt intakt.

Transparent-pollenenet

Til dig der lider af pollenallergi, er vores tranpatec-pollenent en helt optimal løsning.

Dette net stopper mere end 90% af pollen, så vælger du dette net, kan du forhåbentlig komme lidt lettere igennem pollensæsonens udluftninger

Kæledyrsnet

Hvis du har kæledyr, kan du vælge det ekstra stærke kæledyrsskærm. Dette net er ekstremt rivefast, helt op til 7 gange stærkere end almindelige insektnet.

Med dette får du en ”sikker” løsning på insektnet, når det skal være i nærheden af kæledyr eller hvis du har småbørn. Dette er til vinduer og døre.

Myggenet vinduer

Leder du efter den helt rigtige løsning til dit vindue eller dør, så bliver alle vores produkter fremstillet specielt til dine mål.

Du kan f.eks vælge mellem et rullegardin eller et fast vinduesnet, alt efter om dit vindue åbnes udaf eller indad.

Til et tagvindue er den bedste løsning ofte et rullegardin. Pga de mange typer vinduer og betjeningsmuligheder kan vores rullegardiner tilpasses de forskellige størrelser og betjeningsmuligheder.

Har du vippe/drejevinduer?

SÅ kan vi heldigvis også hjælpe med vores faste vinduesinsektnet, der er er specielt lavet til vinduer, der åbner indad.

Nettet placeres i vinduesrammer af aluminium, PVC eller træ, da monteringen ikke kræver, at man borer. Det er nemt at betjene, og ødelægger ikke dine vinduesrammer.

Fluenet til døre og skydedøre

Vi har forskellige typer insektnetdøre så derfor vil vi altid kunne finde en løsning der passer til dine behov og ønsker.

I vores sortiment finder du den populære plisserede insektnetdør. Og har du kæledyr eller børn eller måske begge dele, så kunne en pendeldør være løsningen.

Du finder selvfølgelig også den klassiske skydedør eller hængslede dør i sortimentet. Vi kan sammensætte en løsning helt efter dine ønsker

Der findes en løsning til enhver dør

Vores insektnet giver optimal beskyttelse mod insekter, perfekt ventilation og så fremstilles de på mål, så er din dør meget høj eller ekstra bred, så passer vores insektnet til dine mål samtidig tager rammerne ikke skade.

Plisserede indektnetdør

Da den plisserede dør kan bruges i næsten alle dørtyper, er den en meget populær model.

Den er meget nem at betjene, bliver i samme position, og falder ikke tilbage og så fylder den ikke ret meget.

Når du ikke anvender den, skubber du den blot til siden.

Pga det plisseret net, er det stærkere end ved flade insektnet og rammen kan fås i mange farver.

Pendel Insektnetdør

Denne løsning er virkelig optimal, hvis du har børn eller kæledyr eller bare selv vil have det lidt lettere når du går ud og ind af døren.

Denne model kan åbnes begge veje og lukker selv i bagefter.

Har du kæledyr vil vi anbefale at sætte det forstærkede net på, der er specielt beregnet til kæledyr, da denne type holder til stor belastning, skarpe klør osv. Ydermere er det også meget rengøringsvenligt.

Hængslede insektnetdør

Denne model virker som en normal dør og åbner kun en vej. På den hængslede model kan du også vælge forskellige typer insektnet f.eks. det forstærkede net eller ekstra gennemsigtigt net for bedre udsyn.

Skydedør med insektnet

Har du store døråbninger er skydedøre en god løsning og så er de nemme at betjene og montere.

Selvom din døråbning er større en 2 meter i bredden kan vi stadig lave en skydedørsløsning. Så vil vi lade de 2 døre lukke mod hinanden på midten.

Galleri